• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Команда міжнародного клубу спортивного плавання Енергетичний стандарт відправилася до Франції на Міжнародну зустріч з плавання

    Опубликовано: 2015-01-29 14:33:45

    Сьогодні вранці українська частина команди міжнародного клубу спортивного плавання "Енергетичний стандарт" відправилася до Франції на Міжнародну зустріч з плавання.
    На цих міжнародних змаганнях Україну представлятимуть лідери вітчизняного плавання у своїй віковій категорії - команда з 18 найсильніших плавців: Дарина Зевіна, Андрій Говоров, Сергій Фролов, Михайло Романчук, Євген Мамін, Микола Абрамов, Владислав Перепилиця, Сергій Шевцов, Дмитро Прожога, Марина Колесникова, Валерія Тімченко, Орина Якуба, Андрій Хлопцов, Євген Куркін, Маргарита Смірнова, Олександр Мороз, В`ячеслав Огньов та Кирило Гаращенко.
     "Українську команду плавців, які змагатимуться у Ніцці, було сформовано з лідерів у своїх вікових групах та досвічених спортсменів. Тобто ми вирішили залишити зовсім молодих плавців вдома. Тож у Франції Україну представлятиме основний кістяк нашої української частини клубу, з якими пов`язані головні спортивні надії у цьому плавальному сезоні", - сказав Юрій Зевін, старший тренер української частина команди міжнародного клубу спортивного плавання "Енергетичний стандарт" та персональний тренер Дарини Зевіної.
    За словами Ю.Зевіна, для наших спортсменів змагання у Франції стануть контрольним етапом підготовки до відбіркових національних чеміонатів, які проходитимуть у квітні у Харкові. Однак цьогорічним змаганням додасть інтриги присутність багаторазової чемпіонки та рекордсменки світу угорської плавчині Катінки Хоссу, яка в останній момент вирішила змагатися у Франції.
     "Декілька років поспіль Катінка Хоссу виступає на змаганнях з плавання у Люксембурзі, які проходять в ці ж дні. Однак цього разу чомусь вирішили виступати у Франції. Але тим цікавішими будуть змагання. Адже одна Катінка може замінити собою усіх плавців разом взятих - і дівчат, і хлопців. Наша ж команда налаштована позитивно, адже до конкуренції з найсильнішими плавцями світу нам не звикати", - сказав Ю.Зевін.
    Міжнародна зустріч з плавання проходитиме з 30 січня по 1 лютого у Ніцці (Франція).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.