• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія «ВОЛЯ» не голосувала за Бюджет-2015

    Опубликовано: 2014-12-30 08:44:43

    Про це заявили, коментуючи нічне голосування за Держбюджет України на 2015 рік, народні депутати, члени Ради партії «ВОЛЯ».

    «Я не голосував за бюджет, тому що не мав на руках жодного документу. Тобто, не було самого предмету голосування. Якщо ти висловлюєш свою позицію голосуванням – «за» чи «проти» чи «утримався» –ти тим самим наче освячуєш цей документ. Тобто даєш право групі осіб, писати документ на свій розсуд. Навіщо взагалі тоді Верховна Рада? Це повний абсурд», - зауважив
    Ю. Дерев’янко.

    Політик вважає, що на наших очах відбувається повна дискредитація парламентаризму, а депутатам залишилася роль такого собі парламентського гарніру, який тисне на кнопки. Нардепам просто не залишили можливості висловити свою позицію.

    «Тобто не Верховна Рада пише і ухвалює бюджет, а купка людей – це, скоріш за все Голова мінфіну, Голова бюджетного комітету та інші».

    Дерев’янко припустив, що зміст документу ми дізнаємось або 2, або 5-6 січня, коли його буде надруковано.

    Народний депутат Ірина Суслова підтримала позицію колеги по парламенту та партії.

    «Не можна голосувати за документ, якого не існує в природі , це просто міф. Невідомі ані видаткова, ані дохідна складова бюджету», - пояснила вона.

    За словами політика, назвати депутатів, що ухвалили бюджет «з голосу», тільки по назвах, які зачитував пан Яценюк, можна тільки «політичними смертниками».

    «Я вважаю, що депутати, які наосліп дали голоси за бюджет, за пару місяців будуть мати такий самий статус як ті, що голосували за закони 16 січня», - резюмувала вона. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.