• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупований Донбас - новий кримінальний офшор

    Опубликовано: 2014-12-22 13:35:47

     

    Таку думку висловив на своїй сторінці в Фейсбуці народний депутат України, голова підкомітету   національної безпеки Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, екс-заступник голови СБУ Андрій Левус.

    «Донбас поступово перетворюється в злочинне гетто. Крім цього, на Сході Європи швидкими темпами формується кримінальний офшорний рай для олігархів, "братви" та різного роду аферистів»,- зазначає Андрій Левус.

    За його словами, главою “ЛНР” І. Плотницьким надано вказівку “міністру фінансів” Є. Мануйлову створити на базі АТ “Ощадбанк”“ Національний банк ЛНР”, а також провести націоналізацію існуючої мережі філій української фінансової установи. Крім цього, налагодити роботу

    “розрахунково-касового центру ЛНР”, на обслуговування якого перевести всі наявні на підконтрольній території підприємства, бюджетні організації та інші суб’єкти фінансово-господарської діяльності. Так створюється гігантський конвертаційний центр.

    “Податківці” “ДНР”,  після виявлення в результаті відповідних перевірок суб’єктів господарювання, які не сплачують податків до “ДНР”, вилучають у них установчі документи і здійснюють їх перереєстрацію на нових власників. Фактично віджимають власність.

    Представники “гуманітарного батальйону” “ДНР” планують зареєструвати в “податкових органах” “ДНР” комерційну структуру “Клуб підприємців Росії”, до якої мають залучити суб’єкти господарювання, що спеціалізуються на виготовленні тютюнової та горілчаної продукції. Легалізація контрабанди.

    «Це лише верхівка айсбергу. У разі замороження конфлікту, Донбас стане велетенським центром наркобізнесу, розплідником незаконної торгівлі зброєю та "біржею праці" для десятків тисяч кіллерів. Це не лише загроза нашій незалежності, а й глобальний виклик стабільності всієї Європи», - пише народний депутат.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.