• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «ВОЛЯ» біля Ради затягнула паски олігархам

    Опубликовано: 2014-12-22 13:14:22


    Громадські активісти та активісти партії “ВОЛЯ” принесли до Верховної Ради опудало умовного олігарха, на якому всім бажаючим пропонували затягти пасок. До акції «Олігархи мають заплатити!» долучилися народні депутати України Сергій Лещенко і Світлана Заліщук, а також перехожі та журналісти.

    Люди ВОЛІ вимагали від парламенту внести до порядку денного Пакет «антиолігархічних» законопроектів, що був зареєстрований депутатами партії Юрієм Дерев'янком, Іриною Сусловою та авторським колективом - членами Ради партії Ольгою Галабалою та Сергієм Тараном.

    «Ми вимагаємо, щоб Бюджет-2015 був збалансований не за рахунок 27 млрд гривень соціальних видатків, а за рахунок сплати податків олігархами. Це дозволить додати до Держбюджету майже 100 мільярдів гривень. Неможливо вести до зубожіння вчителів, медиків, студентів, науковців та пенсіонерів», - заявив підчас акції народний депутат Юрій Дерев'янко.

    Також він зауважив, що в державі є всі резерви, для того, щоб не скорочувати ці 27 мільярдів гривень для найбільш вразливих верств населення. Дерев'янко звернувся до колег з інших політичних фракцій з пропозицією підтримати ініціативу «ВОЛІ».

    «Наступний рік буде найскладнішим , і як кажуть урядовці, потрібно буде затягнути паски всім. Ми пропонуємо, щоб найбільш затягли паски–олігархи» - підкреслив народний депутат.

    Підтримав слова Дерев'янка його колега по Раді партії Сергій Таран.

    «Ми вимагаємо, аби реформи в Україні відбувалися не за рахунок громадян, а за рахунок найбільш забезпечених, а саме – олігархів. Кажуть що в країні немає грошей на реформи, але ми чудово розуміємо, що гроші в країні є. Просто вони, як і раніше виводяться через корупційні схеми. Для олігархів, що фінансують політичні партії, в парламенті створюються пільгові умови для ведення бізнесу. Ми вимагаємо це скасувати. Без реформ ніякі зміни в країні будуть неможливі, тому що олігархи завжди зацікавлені в монополізації влади, аби не створювалися сприятливі  умови для малого та середнього бізнесу. Їм не потрібна конкуренція»,- пояснив Сергій Таран.

     

    Прийняття цих законів забезпечить саме ту соціальну справедливість за яку стояв Майдан, підсумувала член Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала.

    Акцію ініціювали активісти «ВОЛІ». Захід зібрав близько 200 осіб.

    Прес-служба партії «ВОЛЯ»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.