• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Акція «Зомбі на барикадах вимагають більше російських серіалів»

    Опубликовано: 2014-12-19 08:18:56

    15:00, 22 грудня (понеділок), вул.Банкова, 11, Адміністрація Президента України
    У понеділок, 22 грудня, активісти Громадянського Руху "Відсіч", волонтери та небайдужі громадяни прийдуть до Президента України Петра Порошенка для того, щоб нагадати йому про дану ним обіцянку: на зустрічі з ініціаторами Євромайдану Глава держави особисто пообіцяв заборонити на державному рівні трансляцію російських телесеріалів. Натомість, видається, що, забороняючи фільми, де грають особливо одіозні особи російської кіноіндустрії, чиновники лише кидають кістку громадськості замість того, щоб робити реальні кроки у напрямку цілковитого видалення російських кінопродуктів з екранів телевізорів українських телеглядачів.
    Нагадаємо, що акції проти засилля російських серіалів на українських телеекранах вже проводилися під Держкіно, Національною радою з питань телебачення та радіомовлення та під офісом телеканалу "Інтер". Цього разу активісти прийдуть до самого Президента. Разом з ними пришкандибають і зомбі, які навпаки будуть вимагати збільшення кількості російського контенту на українських каналах, і в знак протесту навіть побудують барикади, щоб показати, що вони нічим не гірші за таких ненависних їм "майданутих" та "бандерлогів".
    Активісти вважають, що російські серіали - це отрута уповільненої дії, яка вражає мізки громадян. За її допомогою Кремль впливає на думку українського глядача. Відбувається як прихована, так і пряма й нахабна пропаганда та популяризація мислевірусів, потрібних російському керівництву, особливо в умовах війни. Явне намагання перекрутити сприйняття образу українця та росіянина з боку імперської пропагандистської машини не може залишити байдужими людей, які розуміють, що російська кінопродукція - це потужна зброя, спрямована проти української гідності та європейських цінностей, до яких ми прагнемо.
    Координатор: (093) 285-00-35 (Вадим)

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.