• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Байдужість вбиває не гірше кулі

    Опубликовано: 2014-12-16 12:43:50

    Благодійний аукціон патріотичних новорічних іграшок на підтримку солдат з АТО.

    Середа, 17 грудня, Білоруська 22 Коледж КНУТД (метро Лук’янівка)

    У середу студентки Київського Національного Університету Технологій та Дизайну, небайдужі волонтери таактивісти ГР “Відсіч” за сприяння адміністрації Коледжу КНУТДорганізуютьзахід з виготовлення новорічних та різдвяних іграшок патріотичної тематикина підтримку солдат з АТО.

    Всі охочі та небайдужі зможуть долучитися до справи та своїми руками зробити якусь патріотичну прикрасу. В подальшому всі ці іграшки будуть продані на аукціоні і на виручені кошти будуть придбані необхідні речі для солдат, що зараз перебувають на сході України. Перші речі можна буде відразу придбати під час виготовлення волонтерами, а потім замовити на пабліках соціальних мереж ГР “Відсіч”.

    З кожним днем війни, українці поступово стають байдужими до основних потреб своїх захисників. А з настанням холодної пори, коли стовпчик термометра невблаганно повзе донизу, наші герої як ніколи потребують матеріальної підтримки.

    Саме тому студенти КНУТД, активістиГР “Відсіч” та волонтери проводятьпоказові заходи підтримки, аби продемонструвати громадянам, що, в той час, як у них є можливість одягти теплі куртки та светри, наші вояки не мають звичайної термобілизни та спальників, які б захистили їх з настанням холодів.
       
    Подібні заходитипокликанімотивувати людей долучатися до боротьби за Україну разом з бійцями АТО. Не кожен може бути на передовій, але кожен може допомогти в залежності від своїх вмінь та талантів. Не існує жодного українця, який не має відношення до сьогоднішньої війни. Тому ідейне гасло акції: «Байдужість вбиває не гірше кулі».
    Координатор: 063 802 34 36 (Вікторія)

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.