• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Атака телезомбі, або Вони дивились російські серіали

    Опубликовано: 2014-12-03 22:07:00

    Цієї середи, 3 грудня, активісти Громадянського руху «Відсіч» та волонтери провели акцію під Національною радою з питань телебачення і радіомовлення з вимогою вжити рішучих заходів щодо телеканалів, котрі найбільше демонструють ворожу російську телепродукцію. Адже російські фільми, серіали та передачі — це засоби, що пропагують загарбницькі ідеї «російського світу» та перетворюють українців на зомбовану «вату».

    Акція пройшла в форматі приходу зомбі під Національну раду з питань телебачення і радіомовлення. Вони вимагали збільшення кількості російських серіалів, котрі, на думку зомбі, є ефективним способом поповнення зомбі-армій та мають використовуватися набагато масштабніше, бо за все й так платить «кремлівський господар». В умовах війни зомбі є вкрай потрібними, адже саме вони в результаті підтримуватимуть окупантів і терористів, носитимуть їм їжу на блокпости й усіляко допомагатимуть. Зомбі також будуть вимагати, щоб телесеріалів з їхнім кумиром Охлобистіним було більше. Зомби-активісти тримали плакати з гаслами Російське перетворює на зомбі”, “Требую Пореченкова”, “Посмотрел все сезоны Интернов”, «Охлобыстин - герой», “Пореченков и Охлобыстин – герои”, “Де російська телепаща, там голівонька пропаща”. Крім того, на думку зомбі, на екрани слід повернути Пореченкова, який є справжнім героєм та «прикладом для всіх нас».

    Головна мета акції — не тільки висловити рішучий протест проти засилля на українських телеекранах російської зомбувальної телепродукції, а й спонукати Нацраду нарешті почати виконувати свої прямі обов’язки: захищати інформаційний простір країни.

    Учасники акції переконані: в час, коли українці гинуть на війні, боронячи рідну землю від російських загарбників, показувати фільми, що популяризують Росію та її силовиків, фільми за участю тих, хто ненавидить Україну, схвалює її окупацію та бажає українцям смерті — це блюзнірство. Якщо Нацрада не хоче сприяти поширенню цього блюзнірства, вона має вжити невідкладних заходів до тих, хто це блюзнірство вчиняє — до телеканалів. Заборона окремих російських фільмів та серіалів фактично не змінює становища в цілому. Замість заборонених, Росія штампує нові й нові фільми, а українські телеканали охоче їх демонструють, вочевидь, отримуючи за це відкати. Ця кричуща проблема потребує системного вирішення. Україна має позбутися всієї ворожої телепродукції, а не міняти шило на мило. Телеканали, що нахабно знущаються з глядача, мають бути покарані. Активісти передадуть Нацраді звернення з відповідними вимогами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.