• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці збирають кошти на зйомки фільму про Мустафу Джемілєва

    Опубликовано: 2014-11-28 13:07:06

    Знімальна група документального фільму про лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва оголосила про початок збору коштів на фінансування свого проекту.

    Доброчинні внески приймаються на платформі "Спільнокошт", за 3 місяці організатори планують зібрати необхідні 300 тисяч гривень. Наразі на потреби проекту інтернет-користувачі перерахували 17 тисяч гривень.

    Організатори заявляють: "Зібрані кошти будуть використані на покриття видатків на першому етапі виробництва фільму, який включатиме збір інформації (архівних матеріалів та відео), написання сценарію та перші зйомки у декількох країнах світу, відео-інтерв'ю з Мустафою Джемілєвим та видатними дисидентами Радянського Союзу. Таким чином, більшість витрат підуть на оплату роботи команди, забезпечення експедиційних подорожей, оплату прав на використання архівних матеріалів та на відео-зйомку. В цьому фільмі ми спробуємо показати Вам не політика, а велику особистість, з його слабкостями, подвигами, захопленнями та страхами. Фільм будуватиметься на дослідженні історій з життя Мустафи Джемілєва. Художній прийом дозволить глядачу пережити ключові моменти долі Мустафи та його очима подивитися як на радянське минуле так і на сучасну Україну та світ".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.