• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Призначено радника мера Києва з питань розвитку вело інфраструктури

    Опубликовано: 2014-11-28 08:44:40

    Відповідно до розпорядженняКиївського міського голови №428 від 26 листопада 2014 року Віталій Кличко призначив своїм радником з питань розвитку велосипедної інфраструктури Ксенію Семенову.
    Ксенія Семеноває координаторкоюз національної роботиАсоціації велосипедистів Києва та проекту «Український інформаційний центр велотранспорту».
    Нагадаємо, що за активної співпраціДепартаменту містобудування та архітектури з Асоціацією велосипедистів Києва, а також фахівців-транспортників Німецького товариства міжнародного співробітництва в Україні (GIZ) триває робота над впровадженням основних напрямківрозвиткувелоінфраструктури у Києві.
    Минулого тижня в рамках проекту «Департамент відкриває двері»у Департаменті відбулося публічне обговореннязагальних підходів до створення велосипедної мережі у Києві та конкретних пріоритетних маршрутів, які планується облаштувати у найближчій перспективі.До обговорення долучилися представники громадських організацій, які опікуються транспортними проблемами та розвитком велоруху в Україні, профільні експерти та  велосипедисти.
      
    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.