• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кукуріка: держава має допомогти всім бажаючим пенсіонерам виїхати з окупованих територій

    Опубликовано: 2014-11-26 12:07:42

    Голова Партії Пенсіонерів України переконаний, що потрібно негайно надати допомогу всім тим пенсіонерам та інвалідам, котрі хочуть, однак не можуть сьогодні самостійно покинути Луганську й Донецьку області.

    «На території Луганської та Донецької областей сьогодні залишається велика кількість пенсіонерів, які бажають покинути окуповані території. Зараз ці громадяни потерпають від холоду і голоду попри те, що все своє життя вони здійснювали відрахування до Пенсійного фонду, тому сьогодні держава зобов’язана подбати про їхній захист. Мова йде саме про тих пенсіонерів та інвалідів, котрі хочуть виїхати, однак не мають такої можливості в силу відсутності коштів чи фізично обмежені в пересуванні», - повідомив Кукуріка.

    За його словами,  якщо держава сьогодні вирішила позбавити соціальних виплат і пенсій громадян, що проживають на тимчасово окупованій території, то має бути і зворотній бік – потрібно чітко вказати, яким чином можна допомогти цим людям.

    Кукуріка підкреслив, що для цього доцільно було б залучити міжнародні гуманітарні організації, зокрема Червоний Хрест, щоб допомогти всім охочим громадянам переїхати на мирну територію України.

    Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів затвердив тимчасовий порядок фінансування бюджетних установ і здійснення соціальних виплат у Донецькій і Луганській областях.

    Кабмін не буде виділяти кошти для бюджетних програм на підконтрольних терористам територіях.

    Прес-служба ППУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.