• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Провідні медики України хочуть, щоб МОЗ очолив Лазоришинець

    Опубликовано: 2014-11-26 08:14:13

    На посаді міністра охорони здоров’я провідні українські медики та управлінці галузі бачать Василя Лазоришинця.

    Як передає кореспондент УНІАН, про це було заявлено на Всеукраїнській нараді за участі управлінців медичної галузі з усіх регіонів України, присвячена питанням забезпечення медичною допомогою в зоні АТО.

    Представники медичних асоціацій,  головні лікарі,  науковці Академії медичних наук запропонували Василя Лазоришинця на посаду очільника галузі.

    На думку провідних медиків України, майбутній міністр охорони здоров’я повинен не просто бути фаховою людиною, добре знати вертикаль галузі, але й користуватись беззастережним авторитетом серед колег. Від цього фактично напряму залежить   ефективність майбутніх реформ.

    Учасники наради ухвалили рішення надіслати відповідне офіційне звернення із цією пропозицією на ім’я Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та Голови ВР Олександра Турчинова.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.