• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Погодившись із позицією військового прокурора, суд визнав винним працівника СБУ у вчиненні резонансного ДТП

    Опубликовано: 2014-11-21 15:06:29

       Відповідно до позиції державного обвинувача – керівника відділу військової прокуратури Центрального регіону Подільським районним судом міста Києва 20.11.2014 винесено вирок капітану органів Служби безпеки України, який скоїв ДТП з тяжкими наслідками.

        Нагадаємо, співробітник Служби безпеки України за кермом марки «Infiniti FX35» 22.06.2013 у Києві на Інтернаціональній площі на швидкості близько 130 км/год, ігноруючи заборонений сигнал світлофорів, скоїв зіткнення з двома автомобілями та автобусом, в результаті чого загинула дівчина – пасажир «Infiniti», ще один пасажир – співробітник СБУ - помер у лікарні, а п’ять інших осіб були тяжко травмовано.

        Зазначена подія набула великого суспільного резонансу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилося слідчим відділом військової прокуратури Центрального регіону, яким було здобуто беззаперечні докази вини обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження, тяжке тілесне ушкодження та загибель кількох осіб).

        Суд, погодившись з висновками та пропозиціями прокурора, визнав винним співробітника СБУ та призначив покарання у виді 7 років позбавлення волі.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.