• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як вдало знайти партнера за допомогою сайту знайомств

    Опубликовано: 2014-11-18 16:53:54

    Сайт знайомств для новачка спочатку може, навіть, стати страшним нововведенням. Але варто задуматися над тим, що це може стати і відмінною можливістю для спілкування, отримання нових вражень та дуже великим шансом зустріти свою половину. Приступаючи до реєстрації на сайті знайомств, варто задатися питанням – для чого вам це потрібно, кого ви хочете знайти? Другим кроком для створення свого профайла на сайті знайомств є реальна оцінка себе, своїх можливостей, свого рівня розвитку. Адже найчастіше знайомства онлайн – це простір, де завжди можна знайти свою половинку.

    Отже, насамперед потрібно розпочати створення свого профайла з підбору та розміщення фотографій. Виберіть 3-4 своїх останніх фото в повний зріст і без сонцезахисних окулярів

     Вкажіть ваші параметри, коротко напишіть про себе. Якщо в розповіді про себе ви проявите достатнє почуття гумору, то таким чином зможете відразу зацікавити чоловіків. Головне, остерігайтеся використовувати в своїй анкеті різні агресивні фільтри із серії «кого я не хочу знайти ...».

    Після того як ви розмістили свою анкету, можна переходити до пошуку і вибору хлопця.

    Популярні сайти знайомств заповнені анкетами чоловіків різного віку, зовнішності і соціальних верств, проте варто враховувати, що багато чоловіків, так само як і дівчат, можуть використовувати в своїх профайлах неправдиві дані і розміщувати фотографії десятирічної давнини.

    Якщо ви будете трохи уважнішою при знайомстві на сайті, реальна зустріч не зможе вас розчарувати. При затягненні спілкування, просіть у опонента додаткові фото. Художні розповіді чоловіка про те, що він собою являє і яким би хотів бачити майбутню обраницю, звичайно, дуже цікаві, але не дуже важливі. Адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Головне – звертайте увагу на конкретні дані – сімейний стан, наявність дітей, професію. Адже ваша мета – знайти гідного обранця, який шукає саме жінку, а не спосіб вирішення своїх моральних проблем.

    Отже, якщо ви вибрали чоловіка на сайті або зацікавилися його посиланням до вас, пора переходити до спілкування. Зазвичай перший короткий обмін повідомленнями плавно переходить в телефонне спілкування та особисту зустріч. Якщо ж ця зустріч з якихось причин відкладається, то має сенс замислитися, чи варто витрачати час саме на цього чоловіка? Чи так вже він зацікавлений саме в вас?

    Прислухавшись до таких порад ви значно спростите пошук кандидатів.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.