• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ВП ЦРУ відкрито кримінальне провадження щодо непокори військовослужбовців, які відмовилися відбути в зону АТО

    Опубликовано: 2014-10-31 07:59:17

    Військова прокуратура Чернігівського гарнізону Центрального регіону України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом відмови військовослужбовців однієї з військових частин Чернігівського гарнізону виконувати бойовий наказ командира підрозділу про відбуття в зону проведення АТО.  

    Наразі двом військовослужбовцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 402 КК України (непокора, вчинена групою осіб, що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).  

    Судом задоволено клопотання прокуратури щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, з утриманням на гауптвахті вказаних двох військовослужбовців, з визначенням розміру застави у сумі майже 100 тис грн кожному.  

    Після оголошення про підзору вказаним особам та обрання стосовно них запобіжного заходу, 21 військовослужбовець цієї військової частини, які відмовлялися виконувати наказ командира, відбули в зону проведення антитерористичної операції для виконання обов’язків військової служби.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.