• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Космічні технології стають реальністю

    Опубликовано: 2005-10-24 11:45:00
    21 жовтня успішно завершено сертифікаційні випробування конструкцій з”йомної теплоізоляції трубопроводів першого контуру для реакторів типу ВВЕР-1000.
    Роботи відбувалися на стендах відокремленого підрозділу „Атоменергомаш” НАЕК „Енергоатом” (м.Енергодар), інституту „Хартрон” та інших профільних інститутів м. Харкова. В процесі динамічних, термічних, сейсмічних і вібраційних випробувань підтверджено найвищі показники конструкції, спроектованої з використанням космічних технологій.
    За словами віце-президента НАЕК „Енергоатом” з ремонтів і заводського виробництва Володимира Пишного, невдовзі буде оформлено сертифікат якості, який дасть змогу вийти на світові ринки.
    Дані конструкції вже застосовуються на енергоблоках Запорізької АЕС. Незабаром цю систему поетапно впроваджуватимуть на всіх АЕС України, що дасть змогу суттєво підвищити рівень безпеки вітчизняних енергоблоків. 
    Міністерство палива та енергетики України.
     

    Міністерство палива та енергетики України

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.