• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дмитро Андрієвський та Максим Луцький - заодно?

    Опубликовано: 2014-10-24 13:58:21

    У Національному авіаційному університеті пройшла зустріч екс-регіонала, екс-проректора НАУ, екс-голови Солом'янської РДА Максима Луцького на підтримку депутата від "Батьківщини" та кандидата в депутати від "Блоку П.Порошенка" Дмитра Андрієвського з комендантами гуртожитків і студентами НАУ.

    Студенти стверджують, що на агітаційну зустріч з Д. Андрієвським їх "зігнали" - на зустріч їм сказали йти в дирекції / кафедрі інституту, не пояснюючи ані причин, ані предмета зустрічі, ані того, з ким зустріч буде проведена.

    Як відомо, М.Луцький раніше балотувався в депутати по тому ж 222 округу, на якому раніше виграв вибори і зараз балотується Д.Андрієвський. Раніше перемога Андрієвського на 222 окрузі "подавалася" у ЗМІ як перемога над "одіозним регіоналом Максимом Луцьким". На запитання студента НАУ, чому Андрієвський сьогодні йде "плече в плече" з Луцьким, кандидат не відповів, ухилившись від теми проблемами АТО і Майданом.

    Крім того, відомо, що М.Луцький - кум і соратник Д.Табачника (колишній міністр освіти), а С.Квіт (нинішній міністр освіти) - затятий противник і опонент Табачника. При цьому Квіт та Андрієвський йдуть на вибори в Парламент в одній команді - від "Блоку П.Порошенко".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.