• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У суботу вокзал станції Ужгород прийматиме дитячий фестиваль національних культур

    Опубликовано: 2014-10-23 15:05:02

    На Ужгородському залізничному вокзалі 25 жовтня відбудеться мистецька акція «Ужгород вітає», яку проводитимуть в рамках І Відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу національних культур та народної творчості «Яскрава Країна» Закарпаття – 2014.

    Захід розпочнеться 25 жовтня о 14:30. У концерті візьмуть участь оркестри та вокалісти з різних міст України, які даруватимуть свій талант іншим учасникам фестивалю, городянам та гостям міста.

    «Подібні заходи вокзал прийматиме вперше, однак всьому колективу, а також гостям буде приємно долучитися та відвідати концерт, який покликаний творчістю об’єднувати людей із різних куточків України», — зазначив начальник Ужгородського залізничного вокзалу Юрій Товт.

    За словами організаторів фестивалю, ГО «Яскрава країна», Ужгородський вокзал є знаковим місцем для такої події, адже саме тут туристи вперше знайомляться із багатою історичною спадщиною мультикультурного Закарпаття. Під час фестивалю із цим чудовим краєм ознайомляться також і його учасники — понад 50 дітей зі східних, центральних та південних регіонів нашої країни. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.