• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Порошенко-бізнесмен хоче мати «контрольний пакет» у владі

    Опубликовано: 2014-10-23 14:31:52

    За нинішніх умов віддати під контроль одній людині парламент, уряд, президентську вертикаль, а, значить, і призначення суддів, прокурорів, силовиків тощо, неможливо. Про це в ефірі телеканалу «ZIK» заявив лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Психологія бізнесмена – мати контрольний пакет. Ясна річ, що Порошенко як бізнесмен націлений саме на таку модель керування країною. Але на противагу цьому є ще мотивація суспільства, яке пам’ятає Януковича, що мав такий контрольний пакет. Чим все скінчилося, знаємо. Тому віддати під контроль одній людині парламент, уряд, президентську вертикаль, а, значить, і призначення суддів, прокурорів, силовиків тощо, неможливо. Це буде велика помилка», - наголошує Гриценко.

    Зараз лідер президентської партії – Юрій Луценко – говорить про те, що треба, щоб «Блок Порошенка» мав і спікера, і прем’єра, і президента.

    «Якби за чотири місяці президентства Порошенка країна побачила ініційовані хоча б в стилі Саакашвілі чи сінгапурського прем’єра, чи Маргарет Тетчер потужні реформи, і люди ці реформи повністю підтримували б, а лише парламент, наприклад, був бар’єром, який не дає то все реалізувати, якби розуміти до чого ця сила призведе, тобі можна б піти на це». Але за словами Гриценка, на сьогоднішній день «контрольний пакет» в одних руках є невиправданим.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.