• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська дитяча залізниця за сезон перевезла понад 25 тисяч пасажирів

    Опубликовано: 2014-10-22 13:47:51

    Протягом цьогорічного сезону роботи Львівської дитячої залізниці її юні працівники перевезли потягом «Вітерець» понад 25 тисяч пасажирів, виручивши таким чином більше 110 тис грн. А уже зараз маленька магістраль формує групи тих, хто з дитинства захоплюється залізницею та хоче дізнатись більше про її роботу, навчаючись у гуртках юних залізничників.

    Як розповів директор Львівської дитячої залізниці Дмитро Венгер, протягом майже п’яти місяців роботи малої магістралі (від травня до кінця вересня) тут пройшли літню експлуатаційну практику 208 юних залізничників. «Окрім традиційного етапу практики – перевезення пасажирів,  наші вихованці відвідали дитячу залізницю у Києві, а також приймали у себе гостей – маленьких залізничників із Запоріжжя, Дніпропетровська та Києва. Цього сезону ми багато працювали із групами, організовували для дітей поїздки «Вітерцем» та розповіді про історію магістралі, заходи безпеки та правила поводження на залізничних об’єктах, проводили екскурсії та навчальні лекції для вихованців дитячих садків та літніх пришкільних таборів Львова й околиць», — зазначив Дмитро Венгер.

    Нові групи для занять у гуртках в сезон 2014/2015 навчального року формуватимуть до кінця жовтня. За попередніми підрахунками, гуртки дитячої залізниці відкриються у понад 30-ти школах Львова та прилеглих населених пунктів, тож навчатись цій справі зможуть майже 600 майбутніх юних залізничників.

    Відтак, охочих долучитися до навчання просимо телефонувати на Львівську дитячу залізницю за номером 276-44-20 або ж приходити щосуботи о 10:00 год. за адресою у Львові — вул. І. Франка, 156.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.