• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крали, крадемо і будемо красти...

    Опубликовано: 2014-10-20 14:34:23

    Існує народне прислів’я: «горбатого могила виправить». Саме цей афоризм можна краще як ніде використати, говорячи про місцеву владу Вугледару. Владу в цьому місті обласного значення узурпували члени партії регіонів. Всі виборні посади та такі, що призначаються, повністю під контролем “регіоналів”.

    Чотири місяці все місто живе без води, а місцеві чиновники не помічають проблеми, зайнявши позицію «страусу». Зважаючи на таке ставлення з боку влади, мешканці взялись самостійно вирішувати проблему водопостачання.

    «Мешканці міста неодноразово зверталися до влади з проханням вирішити проблему водопостачання. Нами було запропоновано пробити свердловини, виділивши на це з бюджету кошти. В свою чергу керівництво міста категорично відмовило нам, не зважаючи на те, що були підготовлені всі проектні документи, які засвідчували наявність підземних вод, та дозволяли реалізувати даний проект. Люди не опустили руки і почали збирати самостійно кошти на реалізацію такого проекту. Фінансово нам також допомогли і шахти, що знаходяться в місті» - прокоментувала ситуацію місцева активістка Ірина

    На цьому, на жаль, проблеми не закінчились. Місцеві чиновники продовжують активно чинити супротив, розкрадаючи дані кошти і гальмуючи проект з автономного водопостачання в місті.

    «Мер пішов у відставку, і виконуючим обов’язки мера став секретар міської ради. Отримавши всю повноту влади, міська рада без докорів сумління намагалася витратити 375 тисяч бюджетних коштів на ремонт фонтану, коли в місті не було води. Ми змогли зупинити цей процес і спрямувати ці кошти на вирішення проблеми водопостачання в місті. Разом з мешканцями міста та керівництвом шахт ми зібрали необхідну суму для реалізації проекту. Але сьогодні місцева влада замість того, аби почати вирішувати проблему, імітує процес биття свердловини, розкрадаючи при цьому кошти. До того ж ще й викопує труби, які були прокладені 20 років тому під подачу гарячої води в місто» - прокоментував ситуацію Сергій Попов, лідер організації «Громадська платформа України».

    Виникає питання, що з'явиться раніше — вода в кранах мешканців Вугледару чи совість у місцевих депутатів?

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.