• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кінах закликав владу і бізнес турбуватися про загиблих та поранених в АТО воїнів

    Опубликовано: 2014-10-17 12:56:51

     

    Весь особовий склад Центрально-Миколаївського об’єднання районного військового комісаріату, висловив подяку народному депутату Анатолію Кінаху за надану благодійну допомогу сім’ї загиблого військовослужбовця 19 батальйону ТРО, Гліба Григораша. Воїн героїчно загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення антитерористичної операції. У листі до Анатолія Кириловича військові висловили подяку за підтримку і небайдужість до чужої біди та щиросердність.  Героя Гліба Григораша поховали 16 жовтня.

    Висловлюючи слова щирого співчуття і глибокого суму родині героя та його колегам Анатолій Кінах одночасно звернувся і до представників центральної, місцевої влади та представників бізнесу з закликом долучитися до допомоги родинам загиблих героїв, активно надавати кошти на лікування та протезування поранених бійців, на підтримку родин, в яких солдати були єдиними годувальниками.

    «Більше ніж півроку минуло від часу початку активних бойових дій на сході, а в Україні лише починають створюватися бази загиблих в АТО бійців. Відсутні потужні фонди підтримки поранених бійців та родин, які залишилися без батька, сина, брата. Немає єдиного реєстру поранених. Але водночас я вважаю, що те, як держава турбується про лікування своїх бійців, про родини, які зазнали внаслідок війни непоправних втрат, свідчить про рівень цивілізованості, духовності і патріотизму влади», - сказав А.Кінах.

    Народний депутат зазначив, що готовий надавати підтримку усім, хто її потребуватиме,  і зауважив, що Український союз підприємців і промисловців, який він очолює, зокрема, всі регіональні представництва, силами своїх членів організували потужну підтримку бійців на фронті, поранених та переселенців.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.