• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військова прокуратура підтримуватиме державне обвинувачення щодо полковника Держслужби з надзвичайних ситуацій

    Опубликовано: 2014-10-17 11:11:19

       Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону підтримуватиме державне обвинувачення в суді у кримінальному провадженні щодо полковника Державної служби з надзвичайних ситуацій України у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
       Як встановлено досудовим слідством, начальник одного з підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Житомирській області, діючи з корисливих мотивів, зловживаючи своїм службовим становищем, надавав підлеглим премії за умови передачі йому половини суми, внаслідок чого протиправно отримав у вересні 2014 року від 17 підлеглих частину від їх преміальних винагород у розмірі понад 14,5 тис грн.
       Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.