• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Ніхто не повинен уникнути відповідальності, передбаченої законом про люстрацію

    Опубликовано: 2014-10-16 15:15:34

    Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко у Сумах публічно звернувся до президента, СБУ та ГПУ з вимогою перевірити інформацію щодо намагання окремих чиновників уникнути відповідальності, передбаченої законом про люстрацію.

    "Сьогодні вікопомна подія - вступив у силу закон про люстрацію. І одразу тривожна інформація. Заметушилися ті люди, які підпадають під дію закону про люстрацію і повинні бути звільнені без права роботи на державній службі, насамперед у силових структурах. Вони раптом дуже захотіли поїхати у зону АТО. Але для того, щоб захищати країну, а щоб отримати довідку учасника АТО і, таким чином, обійти дію закону про люстрацію та уникнути передбаченого законом звільнення, - сказав Гриценко на прес-конференції. - І разом з тим отримати статус учасника бойових дій з усіма пільгами".

    "Публічно звертаюся до президента, голови СБУ, генпркурора перевірити цю інформацію, тому що якщо вона підтвердиться, є дуже серйозна проблема", - наголосив він.

    "Не повинно бути жодних маніпуляцій навколо цього закону. Ті, хто порушували закон, або закривали очі на порушення закону, не повинні сидіти у високих кріслах - прокурорських, сбушних, митних, податкових тощо", - підкреслив лідер "Громадянської позиції".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.