• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міжнародний круглий стіл з питань середньої освіти в Україні: «Якісна середня освіта як запорука успіху України в майбутньому. Проблеми галузі та її реформування»

    Опубликовано: 2014-10-15 13:50:35

    З ініціативи громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» та фундації «Вища школа професійної політики» у четвер, 16 жовтня 2014 року в конференц-залі готелю «Reikartz Дворжец Львів» за адресою, Львів, вул. Городоцька, 107 о 10-00 год.  розпочне роботу Міжнародний круглий стіл з питань середньої освіти в Україні: "Якісна середня освіта як запорука успіху України в майбутньому. Проблеми галузі та її реформування"

    Радо запрошуємо Вас взяти участь в Міжнародному круглому столі щодо якості та розвитку середньої освіти в Україні. Впродовж зустрічі планується обговорення стану шкільної освіти, її сильні та слабкі сторони, шляхи її покращення, розвитку та реформування галузі. Завдяки цій конференції плануємо перейняти цінний досвід Польщі, аби зробити середню освіту в Україні справді якісною та доступною, оскільки саме якісна шкільна освіта є запорукою успішного розвитку нашої держави.

    У круглому столі візьмуть участь представники Республіки Польща:
    Ольга Іваняк – радник міністра освіти Республіки Польща. Щодо розподілу бюджетних коштів. Хто відповідає за освітні програми, у яких аспектах  фінансує освіту держава, а у яких - місто.
    Гжегож Пєтручук – віце-бургомістр Бєлян (Варшава), керівник клубу Радників Мазовецького воєводства
    Діонела Беднарска – директор спілки шкіл №9 в Щеціні. Як відбувається навчальний процес у польських школах.
    Збігнєв Беднарскі – віце-президент наглядової ради Щецінськького автобусного підприємства. Транспортування учнів з дому до школи.

    До участі у круглому столі запрошуємо науковців, громадських  діячів, представників засобів масової інформації, студентів, представників місцевих органів влади, зацікавлених у розвитку освіти.

    12:00 – 12:30  - брифінг учасників круглого столу для представників ЗМІ (кава-брейк)

    Контактний телефон прес-служби: 093 530 00 44

    Громадське об’єднання  «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.