• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Арсеній Яценюк – найкращий прем’єр, якого мала Україна, – ефір «Національних дебатів»

    Опубликовано: 2014-10-15 13:42:19

    Лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк є найкращим Прем’єр-міністром, якого мала Україна, - заявила екс-заступник секретаря РНБО, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Вікторія Сюмар.

    Про це вона сказала в ефірі «Національних дебатів» на Першому національному телеканалі у понеділок, 13 жовтня.

    «Це політик дійсно європейського рівня, і я не знаю, хто б ще, крім нього, міг впоратись з такими викликами, як російська агресія, як майже повний дефолт», – наголосила кандидат від «Народного фронту».

    Відповідаючи на питання опонента в студії, Вікторія Сюмар пояснила, що Арсеній Яценюк не пішов у передвиборчу відпустку, бо працює приблизно 16 годин на добу.

    Вона також назвала одним з позитивних наслідків Майдану швидкі відставки міністрів.

    «Ми на Майдані не могли добитися того, щоб у відставку пішов уряд Азарова, який прийняв рішення скасувати євроінтеграцію України. Те, що сьогодні невдалі міністри йдуть у відставку – це одне з дуже серйозних досягнень Майдану», – заявила Вікторія Сюмар.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.