• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стецьків: П'ята колона рветься до парламенту

    Опубликовано: 2014-10-15 13:24:45

    Кандидат в народні депутати України від політичної партії "Громадянська позиція" Тарас Стецьків занепокоєний кількістю представників режиму Януковича, які балотуються на позачергових виборах до парламенту. Про це він сказав на прес-конференції в Кіровограді.

    "Ні для кого не секрет, що зараз п'ята колона рветься до влади. Рветься по списку "Опозиційного блоку", по спискам Тігіпка й комуністів. Але найбільше їх йде до парламенту під так званою маркою самовисуванців. Це перефарбовані регіонали, які 16-го січні голосували за "диктаторські" закони Януковича, а після втечі свого шефа кинули партійні квитки і тепер по різних округах, переважно півдня, сходу й центру України, йдуть у Верховну Раду. Очевидно, вони розраховують на реванш. Тому думати, що перемога Революції Гідності для нас усунула проблему старих кадрів, зараз не правильно", - зауважив Стецьків.

    Стецьків переконаний, що сьогодні суспільство очікує від нового парламенту демократичної проєвропейської більшості. "Тому сьогодні до цього потрібно докласти максимум зусиль", - наголосив Стецьків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.