• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Позачергові вибори до Верховної Ради України 26 жовтня – це вибори Прем’єр-міністра України та членів Уряду»

    Опубликовано: 2014-10-15 13:10:34

    Як засвідчують зустрічі кандидатів від «Народного фронту» з громадянами, суспільство досі остаточно не усвідомило того, чим відрізняються парламентські вибори 26 жовтня від тих, які відбувалися  у 2012 році. Ці вибори – не лише  вибори нового складу парламенту. Виборці, голосуючи за певних кандидатів та політичні сили, одночасно віддають свій голос за майбутнього прем’єр-міністра України.

    «Вибори 2014 – це  не тільки представництво в парламенті, це вибори народного прем’єра України. Після перемоги над режимом Януковича Україна повернулася до Конституції 2004 року. Парламент тепер має більше повноважень, інститут парламенту значно сильніший, бо до цього всі рішення прем’єр - міністра лише ритуально освячували рішення Президента. Ми повинні вже розуміти і знати, хто буде цим прем’єром. І усвідомити чи нам потрібен  популіст, чи технічна особа, чи людина, яка зможе керувати країною», - пояснює Ігор Васюник, керівник  ЛОО «Народного Фронту».

       Народний депутат додає, що партія «Народний фронт» - єдина, хто прямо і відкрито говорить, що має кандидатуру європейського прем’єра, з яким готовий розмовляти світ і надавати під його професійні якості допомогу нашій державі.

        «Це нинішній глава Уряду Арсеній Яценюк. Окрім того, за результатами останнього опитування Соціологічної групи «Рейтинг», понад 35% опитаних українців, хотіли би бачити прем’єр-міністром після парламентських виборів Арсенія Яценюка. Така висока довіра завдяки тому, що за останні півроку Яценюку вдалося втримати ситуацію в країні, не дивлячись на війну та дві виборчі кампанії. Він зміг забезпечити фінансування армії, створення добровольчих батальйонів для захисту країни, зміг втримати економіку від дефолту, отримати кошти з Європи, забезпечити виплати зарплат та пенсій. Яценюк зміг витягнути країну з «газового зашморгу Росії», що не вдавалося жодному президенту та прем’єру за всі 23 роки незалежності. Він зміг забрати газ в олігархів, аби віддати його людям на обігрів будинків.Тому,  якщо громадяни хочуть, щоб Арсеній Яценюк і надалі залишався на цій посаді, йому потрібна сильна фракція у Верховній Раді України», - говорить Ігор Васюник.

       Дипломат, заступник міністра закордонних справ Данило Лубківський, якого підтримує «Народний Фронт» на виборах, певен, що 26 жовтня українці обиратимуть прем’єра і шлях до Європи. І дуже важливо не гаяти часу, а зробити вибір на користь тих людей, які мають принципи та досвід управління країною.

    «Путін дуже хоче, щоб український  парламент проіснував кілька місяців, щоб підірвати основи нашої державності. Але ми обираємо прем’єра  і обираємо Європу. І не можна гаяти часу, нам важлива кожна хвилина. Уряд Яценюка зупинив повномасштабну агресію Путіна. І сьогодні йому потрібен вотум довіри, і ключ до цього є в українському парламенті. 26 жовтня українці голосуватимуть не  за керівника ЖЕКу, а голосуватимуть за корпус європейської країни» - певний  Данило Лубківський.

        Ярослав Гарасим, проректор ЛНУ ім.. Івана Франка розповідає, українці довіряють нинішньому уряду, про це свідчать зустрічі з виборцями.

    «Коли я  дав згоду балотуватися від «Народного Фронту», я подивився на склад команди, і зрозумів, що з цими людьми можна вести Україну до Європи. Арсеній Яценюк -  найбільш незручний прем’єр для Путіна, який доводить, що Україна має енергетичну незалежність. Уряд Яценюка  - це уряд професіоналів, які пройшли певні етапи і мають досвід. А цей досвід - це найбільший капітал» - каже Ярослав Гарасим.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.