• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибори-2014: лише 5 політичних партій декларують наміри щодо житлового питання молоді

    Опубликовано: 2014-10-15 12:59:20

    З 29-ти політичних партій - суб’єктів виборчого процесу лише п’ять декларують програмні наміри щодо перспектив молоді з житлового питання. Про це на своїй сторінці у Фейсбук заявив Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

    Леонід Рисухін зазначив, що жодна з політичних сил, які згідно з соціологічними дослідженнями, долають на виборах прохідний бар’єр та потрапляють до складу Верховної Ради України, не приділяють ніякої уваги проблемі житлового забезпечення молоді. 

    «Звернення та запитання щодо перспектив поновлення державних житлових програм, що надходять систематично до Фонду «Держмолодьжитло» підтверджують наявність значного попиту, підтверджують зацікавленість та надію, насамперед серед української молоді. Шукаючи аргументи для оптимістичної відповіді громадянам на такі питання, звернувся до передвиборчих програм. Але висновки невтішні. З 29-ти політичних партій - суб’єктів виборчого процесу лише п’ять декларують програмні наміри щодо перспектив молоді з житлового питання! Ні однієї з тих, яким соціологічні дослідження на виборах 2014 пророкують відсоток голосів, достатній для проходження в парламент!», - наголосив Голова правління Держмолодьжитла.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.