• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Уряд має невідкладно встановити контроль за цінами та якістю ліків

    Опубликовано: 2014-10-15 12:05:47

    Анатолій Гриценко, лідер політичної партії «Громадянська позиція» вимагає від уряду негайно встановити контроль за цінами та якістю ліків.

    «Є невідкладне завдання, яке негайно має вирішити уряд. Це контроль за цінами і якістю ліків. Спілкування з людьми показує, що ліки стають недоступними за ціною на фоні падіння гривні, зменшення реальних зарплат і пенсій. Це питання життєвої важливості», - сказав він.

    Гриценко наголосив, що проблемою є не лише непідйомна для багатьох людей ціна, а й сумнівна якість багатьох медпрепаратів. «Дуже часто в нових упаковках продаються ліки, термін придатності яких давно вийшов», - зауважив політик.

    «Держава має абсолютно реальні, ефективні ринкові важелі для того, щоб навести порядок і захистити здоров’я і життя людей. Це треба робити невідкладно», - підкреслив Анатолій Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.