• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: В нас немає і не буде рекламних роликів на ТБ

    Опубликовано: 2014-10-13 13:59:43

    Рекламних роликів «Громадянської позиції» на телебаченні немає і не буде. Ми йдемо до людей: їх довіра для нас - найважливіше. Про це на прес-конференції у Вінниці заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    "Дуже легко взяти гроші в олігархів, але потім надто дорого для суспільства обходиться робота такої фракції в парламенті. Ми на це не підемо, адже довіра людей для нас - найважливіше. Ми нікому нічого не винні. Нас не контролює і не буде контролювати жоден з олігархів. І це їх бісить", - сказав він.

    "Такої кількості бруду, як під час цієї кампанії вилили на мою адресу, наклепів і брехні не було при жодному з президентів. Мабуть, працює закон збереження: «Громадянська позиція» буде в парламенті, а це означає, що когось там не буде. Але нас це не зупинить. Ми пройдемо цей шлях гідно. Ми будемо в парламенті - виконувати свою програму і захищати людей!", - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.