• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко запропонував Тігіпку розпочати люстрацію з себе

    Опубликовано: 2014-10-13 12:53:52

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко запропонував Сергію Тігіпку розпочати люстрацію з себе і своєї партії. Про це Гриценко сказав в ефірі «Підсумків тижня» на телеканалі «Інтер».

    «Вибух в суспільстві буде тоді, коли закон про люстрацію не працюватиме, а не тоді, коли він запрацює, як дехто вважає. Держава повинна себе очистити, щоб не було жодних сумнівів. Але я хочу сказати не тільки про люстрацію на основі закону, а й про моральну люстрацію на основі закону честі і гідності. У списку «Сильної України» серед людей, які зараз йдуть на вибори, 11 тих, які 16-го січня голосували за диктаторські закони Януковича, які мають на руках кров. Ці люди несуть відповідальність за вбивства, які сталися на Майдані. Такі люди не мають морального права брати участь у виборах», - зазначив Гриценко.

    Гриценко зауважував, що «Громадянська позиція» звернулася до лідерів усіх партій, які беруть участь у виборах, з вимогою: по-перше, зняти з виборів тих, хто голосував за той «диктаторський» пакет законів; по-друге, зняти з виборів тих, хто не дотримувався норми закону про особисте голосування; по-третє, зняти з виборів тих, хто має подвійне громадянство.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.