• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Державний кордон України має бути укріплений і захищений

    Опубликовано: 2014-10-13 08:31:19

    Анатолій Гриценко, лідер політичної партії «Громадянська позиція» наголошує, що державний кордон України має бути укріплений і захищений. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Інтер».

    «Ми підтримуємо зусилля уряду і президента з укріплення нашого кордону. Проект «стіна» - це образно. Це не буде якась бетонна стіна. Йдеться про те, що має бути лінія контролю і в разі небезпеки - лінія захисту»,  – сказав Гриценко.

    За його словами, за даних умов такі заходи необхідні не лише для України, а й для стримування небезпеки для всієї Європи. «І ми тут повинні розраховувати на підтримку партнерів. Має бути відеофіксація, включаючи системи нічного бачення, можливість встановлення інженерних споруд і нарощування сил там, де є небезпечні напрямки. Професіонали знають як це зробити», - зауважив політик.

    «Але одна ключова вимога – це має бути лінія контролю і захисту державного кордону України. А не те, що зараз пропонують якісь розмежувальні зони навколо тієї території Донбасу, яку фактично здали терористам і Путіну під контроль», - наголосив Гриценко, підкресливши, що «мир спокій, якого ми всі хочемо наступить лише тоді, коли російські війська покинуть територію України і ми відновимо контроль на державним кордоном».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.