• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Апаршин: Немає жодного документа про переведення оборонних підприємств на особливий режим

    Опубликовано: 2014-10-13 08:14:35

    Іван Апаршин, кандидат у народні депутати України від партії "Громадянська позиція", називає неправдивими заяви прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про переведення підприємств оборонно-промислового комплексу на посилений режим роботи. Про це він сказав на прес-конференції в Полтаві.

    "Днями прем'єр Яценюк публічно заявив, що промисловість переведена на режим роботи в особливий період. Це неправда. Немає жодного документа, що сьогодні підприємства ОПК переведено на якийсь особливий режим. Вони працюють в режимі мирного часу", - зауважив Апаршин.

    Він також наголосив на необхідності негайного реформування оборонно-промислового комплексу. "Гелетей заявив, що з початку року армія отримала 7 відремонтованих літаків. За 10 місяців війни відремонтовано лише 7 літаків? Це неприпустимо!", - підкреслив експерт.

    Одним із першочергових кроків на шляху реформування оборонно-промислового комплексу Апаршин назвав створення державного агенства з питань управління ОПК і виведення оборонних підприємств на належний рівень.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.