• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Електоральні настрої: округ 22

    Опубликовано: 2014-10-10 08:27:20

    Територія округу: м. Луцьк
    Вибіркова сукупність: 800 респондентів
    Метод дослідження: face to face
    Помилка репрезентативності дослідження (для округу загалом): не більше 3,6%
    Терміни проведення дослідження: 1-7 жовтня 2014р.

    Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», 68% опитаних мешканців округу №22 (Луцьк) однозначно братимуть участь у виборах Верхової Ради 26 жовтня.

    Серед них близько 19% готові проголосувати за Блок Петра Порошенка, стільки ж (19%) – за Народний Фронт.

    Ще 12% – готові віддати голос за Радикальну Партію, 11% – за Самопоміч. Близькими до них є також Батьківщина із підтримкою у 8%, Свобода – 7%, Громадянська позиція – 7%. 4% проголосували б за Правий Сектор. Разом з цим 9% опитаних ще не визначились із вибором.

    У питанні другого вибору (за яку ще одну партію Ви  могли б проголосувати на виборах?), 15% респондентів віддали б свій голос за Блок Петра Порошенка, 12% – за Народний Фронт, 8% – за Радикальну партію, 8% – за Самопоміч, 7% – за Батьківщину, 5% – за Громадянську позицію, 5% – за Свободу.

    Щодо рейтингів кандидатів, то 28% опитаних, серед тих, хто будуть брати участь у виборах, підтримали б Ігора Лапіна (Народий Фронт), 13% – Романа Іванюка (Блок П.Порошенка), 8% – Григорія Пустовіта (Батьківщина), 7% – Ірину Констанкевич  (самовисування). Не визначились із вибором близько 30% респондентів.

    Варто зазначити, що кандидати, які балотуються на окрузі, наразі мають відносно низьку відомість. Близько половини опитаних знають Григорія Пустовіта, Ігора Ляпіна, Близько 40% – Геннадія Кожевнікова, близько третини – Романа Іванюка. Констянтина Петрочука знає лише кожен п'ятий.

    Найбільш позитивне ставлення спостерігається до Ігора Ляпіна (32%). 17% позитивно ставляться до Григорія Пустовіта (при цьому 16% висловили до нього негативне ставлення). 14% позитивно ставляться до Романа Іванюка. Найбільш негативне ставлення до Геннадія Кожевнікова (21%).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.