• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці влаштують вуличну акцію проти видобутку сланцевого газу

    Опубликовано: 2014-10-09 11:19:59

    11 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день проти видобутку сланцевого газу, Global Frackdown. Цього дня в багатьох країнах світу пройдуть акції та маніфести, направлені проти видобутку сланцевого газу методом фрекінгу.

    В Києві також відбудеться акція із інформаційними стендами та роздатковими матеріалами. Свідомі українські громадяни приєднають свій голос до громад по всьому світу, що закликають, заборонити метод гідророзриву пласта, як такий, що несе загрозу здоров’ю людей та довкіллю. Основна проблема, з якою вже зіштовхнулися люди поблизу працюючих свердловин, це рідкі токсичні відходи, що продукуються у гігантських кількостях та не підлягають утилізації. В Україні під видобуток сланцевого газу віддані величезні густонаселені території.

    Протягом вуличної акції активісти розкажуть, до яких екологічних і соціальних наслідків може призвести видобуток нетрадиційного газу в Україні, та як досягти енергетичної незалежності не ризикуючи здоров’ям нації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.