• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Благодійний армійський недільник на підтримку 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади

    Опубликовано: 2014-09-22 14:51:09

    У неділю, 21 вересня, на Майдані Незалежності, активісти ГР “Відсіч” провели благодійний армійський недільник в підтримку 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади.

    На недільнику активісти та всі охочі небайдужі громадяни плели маскувальну сітку для наших хлопців, писали їм листи з підтримкою, діти малювали малюнки для солдатів. Дівчата власноруч робили для хлопців українські обереги - ляльки-мотанки.

    Також відбувся збір коштів на прилад нічного бачення для 95 ОАМБР. Таким чином було зібрано 2582 грн. Кожен жертводавець отримував сувенір на згадку.

    Відбувся збір теплого одягу, спальників, кариматів для солдат і небайдужі громадяни приносили різні теплі речі, які потім будуть передані 95 Житомирській окремій аеромобільній бригаді.

    Можна багато говорити про те, що держава не забезпечує наших бійців, а можна просто допомогти їм. Адже - ми, їхні родичі, діти, друзі, просто звичайні люди - це ті за кого вони кладуть життя захищаючи нашу землю. Ми сидимо в тилу в теплих квартирах, хай без гарячої води, але над нашими головами не летять снаряди, наші будинки не руйнують ГРАДи і УРАГАНи і біля дитмайданчиків наших дітей не стоять танки окупанта - це все завдяки їм. Тому найменше, що ми можемо - це кілька годин на день робити щось корисне для тих хто щохвилини наражається на небезпеку заради нашого захисту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.