• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві відбувся позачерговий з’їзд ПППУ

    Опубликовано: 2014-09-15 12:45:24

    12 вересня 2014 року у Києві відбувся позачерговий З’їзд Партії промисловців та підприємців України.

    В зв’язку з  надзвичайними зовнішніми та внутрішніми загрозами, які склалися в Україні, промисловці та підприємці вирішили активізувати роботу партії і консолідованим фронтом протистояти загрозам часу.  Як зазначили на початку з’їзду його учасники, ділова спільнота цілком поділяє запит суспільства на нову якість влади, яка, на думку підприємців, має бути і більш професійною, більш патріотичною, максимально досвідченою та відповідальною, наближеною до суспільства, прислухатися до його думки.

    Заслухавши доповідь заступника голови ПППУ – голови Сумської обласної територіальної парторганізації Олександра Папуся, позачерговий з’їзд ПППУ одноголосно обрав головою партії Анатолія Кінаха. На думку учасників з’їзду А.Кінах, як відомий політик, державник та громадський діяч, цілком відповідає критеріям, які мають бути притаманним керівнику партії. Впродовж багатьох років він ефективно вибудовував і керував другою по величині громадською організацією в Україні – Українським союзом промисловців та підприємців, забезпечував підтримкою представників ділової спільноти, готував законопроекти, спрямовані на підтримку вітчизняного бізнесу.   «В умовах фактичної війни, країна досі повністю не мобілізована, надзвичайно важливі   державні посади – міністр економіки, секретар РНБО, віце-прем’єр, який відповідає за силовий блок – порожні. Ми, підприємці та промисловці України, у такі важкі часи просто зобов’язані докласти максимум зусиль для вдосконалення влади, щоб інтереси суспільства і держави, врешті, переважили коньюктурні рішення», - заявив у своїй промові до учасників з’їзду А.Кінах.

    Також на з’їзді було обрано політраду партії та склад контрольно-ревізійної комісії. Після плідної дискусії делегати висунули 13 кандидатів від ПППУ по мажоритарних округах. Учасники зібрання також внесли окремі зміни та доповнення до статуту партії та програмну заяву партії, яку незабаром оприлюднять у ЗМІ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.