• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Всі вертикалі влади потрібно буде переформатувати

    Опубликовано: 2014-09-12 11:30:39

    Нелінійна гібридна війна, яка ведеться проти України має на меті не лише поглибити громадянські конфлікти та соціально-економічну напругу, а й знизити ефективність держави і влади. Так, коментуючи кадрову політику влади, заявив народний депутат, президент Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах.

    «Я б побажав нам всім не імітувати процеси, пов'язані із захистом країни. Уже давно потрібно було мобілізувати всю країну, всі ресурси, та адекватно відповідати викликам сьогодення, в першу чергу – захист державності, територіальної цілісності. Спроба розміняти це все на якісь політичні, кон'юнктурні цілі, зокрема,  дострокові вибори парламенту може загострити системну кризу», - зазначив А.Кінах. За словами народного депутата, небезпечно в одному відрізку часу об'єднувати  війну, боротьбу з соціально-економічною кризою і вибори. «Інститути влади знекровлені, попередня влада зруйнувала всі основні процедури ухвалення державних рішень. Адже тоді міністри не вирішували нічого – всі рішення ухвалював «смотрящий», а серйозні рішення, пов'язані із зовнішньополітичним курсом, ухвалювалися не через РНБО, парламент, а "сім'єю" чи групою наближених осіб. Потрібно негайно відновити ефективну керованість державними інститутами», - вважає народний депутат.

    «Ми входимо у кадровий турбулентний режим, він ще більше знизить ефективність влади в той час, коли всю увагу потрібно приділити безпеці країни, територіальної цілісності, мобілізації суспільства, влади і ресурсів», - вважає президент УСПП.

    За його словами, сама необхідність переформатування влади не викликає сумнівів. «Причому наголошу – не лише парламенту. Потрібно переформатувати всю вертикаль і виконавчої влади, і законодавчої, і судової, і місцевих органів. Але це треба робити поетапно, не знижуючи можливості країни захищати свої інтереси», - заявив А.Кінах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.