• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На переїздах Львівської магістралі зменшилася кількість ДТП

    Опубликовано: 2014-09-11 11:30:35

    Від початку 2014 року залізничники Львівської магістралі зафіксували зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод на переїздах. Однак, порівняно із минулорічними показниками, збільшилась кількість травм сторонніх осіб, які постраждали через власну необережність та внаслідок порушення правил безпеки під час перебування на залізничних станціях та перегонах.

    Відтак, протягом січня-серпня 2014 року на території Львівської залізниці трапилось 10 ДТП на залізничних переїздах. У 4 випадках – автомобілі в’їжджали у бік поїзда. Протягом восьми місяців 2013 року було зафіксовано 12 ДТП, 4 з них – це в’їзд авто у бік поїздів та ще 8 автомобілів були збиті потягами. Зменшилась також кількість травмованих осіб внаслідок цих дорожньо-транспортних пригод, однак смертельних випадків, на жаль, не стає менше. Цьогоріч у ДТП травмувались 2 осіб, одна із них загинула, у 2013 році травм зазнали 4 особи і також одна із них загинула.

    Попри постійну інформаційно-роз’яснювальну роботу, уникнути смертей не вдається і серед сторонніх осіб, які порушують правила безпеки на залізничних об’єктах — переходять колію у невстановлених місцях, ходять по колії чи знаходяться в негабаритних місцях. За 8 місяців на Львівській залізниці травмувались 66 осіб, серед них 39 – смертельно. Минулоріч сумна статистика зафіксувала 64 потерпілих, із них – 36 смертей.

    Відтак, залізничники Львівської магістралі вкотре закликають громадян бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах та інших об’єктах залізничної інфраструктури, адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.