• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вступне слово Генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена під час засідання Комісії Україна-НАТО

    Опубликовано: 2014-09-05 10:47:29

    Пані та Панове,

    Вітаю Вас на цій зустрічі Спільної комісії Україна-НАТО. Президенте Порошенко, вітаю Вас тут сьогодні, у часи випробувань для Вашого народу.

    Незалежна, суверенна і стабільна Україна, яка міцно стоїть на шляху демократії та верховенства права – запорука євроатлантичної безпеки. Ми єдині в нашій позиції щодо підтримки суверенності і територіальної цілісності України. Ми засвідчуємо право кожної країни обирати власне майбутнє без стороннього втручання.

    Ми закликаємо Росію припинити незаконну та самопроголошену анексію Криму, яку ми не визнаємо. Ми закликаємо Росію відкликати свої війська з України. Припинити потік зброї, бойовиків та фінансування сепаратистів. Ми закликаємо Росію припинити протистояння і стати на шлях миру.

    Український народ показав рішучу відданість свободі та демократії. Україна була активним і надійним партнером НАТО протягом багатьох років. У нашій поточній роботі та у складі Сил реагування НАТО. Ми високо цінуємо наше партнерство.

    Наша зустріч несе чітке послання – НАТО з Україною. Ми підтримуємо демократичні реформи в Україні. Ми будемо співпрацювати навіть більш активно, щоб допомогти реформувати оборонну галузь України та створити сильну сучасну армію. А також продовжувати вдосконалювати здатність сил України та НАТО співпрацювати.

    Отже, маємо міцне партнерство між Україною і НАТО. І ми маємо намір зміцнювати його ще більше, сьогодні і в майбутньому.

    Дякую.

    Джерело: NATO

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.