• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС має не імітувати жорсткі санкції, а запровадити їх

    Опубликовано: 2014-09-04 10:23:31

    Народний депутат України від партії «УДАР» Віталій Іляшенко, член комітету Верховної Ради у закордонних справах прокоментував ситуацію навколо України в світі.

    - Мирний план України допоможуть реалізувати нові санкції проти Росії, - говорить Віталій Іляшенко. - Єврокомісія за дорученням Європейської ради вже готує нові пропозиції щодо обмежувальних заходів стосовно Росії у зв'язку з українською ситуацією. Що це дасть Україні? Для нас санкції – не самоціль, а засіб дипломатії, який може наблизити те, чого прагнуть мільйони українців, – настання миру. Я глибоко переконаний, що цього можливо і потрібно досягти цивілізованим, дипломатичним шляхом.

    Нардеп наголошує, що нове політичне керівництво ЄС усвідомлює, що на сході України ведеться справжня війна. Росія вперто відмовляється визнавати факт анексії Криму, постачання на Донбас зброї та бойовиків, зрештою і вторгнення власних військ на територію України. Там, де не працює дипломатія, говорять гармати.

    -   Ми маємо відвернути повномасштабну війну усіма можливими засобами. Нам відомо, що не всі країни ЄС вважають секторальні санкції та обмеження адекватним інструментом політики. Але потрібно розуміти, що жодні економічні інтереси не варті сотень людських життів, втрачених на війні, - підсумовує народний депутат.

    Партія "УДАР" закликає Єврокомісію, представників урядів та парламентів країн ЄС зробити все, щоб якнайшвидше запровадити нові санкції проти Росії. Ми наголошуємо, що їх масштаб і вплив мають бути відповідними тій ескалації, до якої вдалася РФ через введення військових підрозділів і техніки на Схід України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.