• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Василь Лазоришинець: Львівщина отримає близько 1 млн євро допомоги на дитячу кардіохірургію

    Опубликовано: 2014-09-04 10:04:33

    В рамках робочого візиту до Львова  заступник міністра - керівник апарату МОЗ України Василь Лазоришинець  зустрівся з делегацією Червоного Хреста Люксембургу. Партнерська зустріч була присвячена обговоренню перспектив подальшої реалізації в Україні «Програми допомоги дітям України з хірургічними вадами серця і розвитку дитячої кардіохірургії у Львові».

    За словами Василя Лазоришинця співпраця львівських лікарів з  Люксембурзьким Червоним Хрестом триває вже понад 21 рік та демонструє високу ефективність. «Львівщина отримає близько 1 млн євро допомоги на дитячу кардіохірургію. В нинішній важкий час для нашої країни таку допомогу важко переоцінити», - наголосив посадовець.

    У зустрічі також взяли участь виконавчий директор Люксембурзького Червоного Хреста Марк Кроше, керівник проекту Міріам Якобі, заступник виконавчого директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Валерій Серговський, голова Львівського обласного відділення Товариства Червоного Хреста України Валентин Моісеєнко, а також представники Департаменту ОЗ Львівської облдержадміністрації, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Львівської обласної клінічної лікарні.

    Після фахового обговорення розвитку дитячої кардіохірургічної допомоги на Львівщині сторони підтвердили готовність до подальшої співпраці і продовження проектів, скерованих на зниження дитячої смертності в Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.