• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чи могла на мінській зустрічі «вирішитися доля світу»

    Опубликовано: 2014-08-28 07:54:51

    Від початку було зрозуміло, що зустріч у Мінську має бути потрібним кроком для демонстрації нашою країною готовності використати всі шляхи для найшвидшого завершення конфлікту на Донбасі, хоча  очікувати якогось  прориву було б нерозумно. Адже на Росію може вплинути не дипломатія, а тільки сила, тому незрозумілими і невідповідними до рівня президента, який має бути основним стратегом країни є його патетична заява про те, що на саміті в Мінську має вирішитися не лише доля України, але й Європи і навіть усього світу.

    Для чого говорити те, що зовсім не відповідає дійсності, кого хотів обманути Президент, партнерів по переговорах чи може власний народ?

    А може Президент не знав, що на перемовинах у Мінську не можливі жодні  кардинальні домовленості. Якщо так, то для чого нам потрібен такий президент? А може після зустрічі в Мінську справді сталися істотні зміни в позиціях Росії щодо конфлікту на Донбасі? Відповіддю на це запитання стало відновлення обстрілів позиції українських військ з території Росії відразу після завершення Мінської зустрічі.

    Президент і його команда мають навчитися адекватно оцінювати значимість подій і правдиво інформувати про це населення країни.

    Ініціативна група Громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.