• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Школа у Лисичанську, що на Луганщині, носитиме ім’я Богдана Хмельницького

    Опубликовано: 2014-08-19 08:13:14

    Черкаські будівельники невдовзі візьмуться за ремонт ще однієї школи, пошкодженої під час військових протистоянь, у тепер вже мирному Лисичанську Луганської області. Утім, відновлять у ній не лише стіни, а й назву: після реконструкції загальноосвітній заклад №24 назвуть іменем українського гетьмана – Богдана Хмельницького.

    Рішення про відновлення цього соціального об’єкту було прийнято головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком під час відвідин звільненого міста. За словами в.о. голови Луганської ОДА Ірини Веригіної, з якою обласний очільник зустрічався у Лисичанську,  школа  №24 у результаті бойових зіткнень серед усіх інших об’єктів соціальної інфраструктури міста постраждала найбільше.

    – Дуже хочу, щоб школи Донеччини і Луганщини, які ми взялись відбудовувати, допомогли місцевим дітям рости патріотами своєї нації й держави, – сказав очільник області.

    Завершити ремонт цього навчального закладу мають буквально за кілька  тижнів, аби вже першого вересня дітлахи могли спокійно сісти за парти і розпочати навчання у комфортних умовах. А на відкриття оновленої школи на початку вересня планує прибути і голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

    Нагадаємо, що обласна влада взяла під своє шефство відбудову школи у Слов’янську Донецької області. Її ремонт черкаські будівельники розпочали ще в липні. По закінченню ремонтних робіт заклад носитиме ім’я Тараса Шевченка.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.