• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обвинувальний акт стосовно працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій за отримання неправомірної вигоди направлено до суду

    Опубликовано: 2014-08-14 15:11:21

    Вінницькою прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України закінчено досудове розслідування по кримінальному провадженню стосовно працівника одного з управлінь Державної служби України з надзвичайних ситуацій за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 с. 368 Кримінального кодексу України.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що під час перевірки комерційного підприємства вказаний працівник ДСНС виявив порушення вимог пожежної безпеки. Відповідно до вимог законодавства, у разі виявлення таких порушень він повинен був припинити дію дозволу на проведення робіт, що означало б припинення підприємницької діяльності комерційної структури. Однак підозрюваний пообіцяв не звертати увагу на виявлені порушення та не припиняти дію дозволу у разі передачі йому GPS-навігатора, вартістю 1296 гривень.

    Факт отримання неправомірної вигоди виявлений слідчим Вінницької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за участю співробітників УДСБЕЗ УМВС України у Вінницький області.

    Прес-служба прокуратури Центрального регіону України  з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.