• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засідання Ради безпеки ООН черговий раз підтвердило необхідність орієнтації України на Балто-Чорноморську співдружність

    Опубликовано: 2014-08-06 15:08:10

    Як відомо, засідання Ради безпеки ООН, скликане за ініціативою Росії для  обговорення ситуації в Україні засудило Росію, як основного винуватця  військово-політичної і гуманітарної кризи на Донбасі.

    Це сталося внаслідок жорсткої й активної позиції союзників України:  Великої Британії, США  та країн центрально-східної Європи.

    Зокрема, і представника Литви, який заявив, що Росія з самого початку підтримувала незаконну війну, а українські сили роблять все можливе для звільнення країни від незаконних збройних формувань.

    Отже, боротьба за незалежність, територіальну цілісність країни, гідність людини і народу ведеться не лише у військовому протистоянні, а й  дипломатичними засобами на міжнародній арені.

    Тому ініціативна група громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» наголошує, що дуже важливо, вже сьогодні, твердо й однозначно конкретизувати вектор європейської інтеграції України, тобто визначити і послідовно зближуватися з нашими справжніми союзниками, й враховувати, що далеко не всі країни європейської спільноти зацікавлені у встановленні України, як сильної цивілізованої європейської держави.

    Відтак, ініціативна група «Пліч-о-пліч заради майбутнього» закликає владу приступити до інтенсивних консультацій з  країнами  центрально-східної Європи для створення  політико-економічного угрупування, яке б, виходячи з особливої близькості інтересів цих країн, могло об’єднати їх зусилля для тіснішої співпраці й спільних дій на міжнародній арені в інтересах наших народів.

    Звертаємося до всіх патріотів України, які  прагнуть щасливого європейського майбутнього нашої країни, за можливості, впливати на владу для  створення разом з дружніми сусідніми країнами, передовсім, Литвою, Польщею та Грузією – Балто-Чорноморської співдружності.

    Прес-служба ініціативна група громадського об’єднання « Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.