• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Парламентські вибори без зміни законодавства нічого не варті», – нардеп Іляшенко

    Опубликовано: 2014-08-04 12:44:34

    Кабінет Міністрів повинен працювати на повну силу до формування нового уряду після парламентських виборів, щоб ухвалити низку важливих рішень щодо подолання кризи та зміни виборчого законодавства. Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат України (фракція "УДАР") Віталій Іляшенко.

    – Протягом п’яти місяців ми бачили, як важко приймалися рішення у цьому парламенті. Подальше зволікання з достроковими виборами загрожувало розчаруванням громадян і ситуацією, коли вибори уже нічого б не змінили, – заявив народний депутат.

    За його словами, Україна вже проходила таку ситуацію в 1991 і в 2005 роках, тож не повинна повторювати тих помилок. Визначати, хто гідний далі працювати в парламенті і має формувати уряд, повинні громадяни. Саме тому коаліція як формальне утворення припинила своє існування.

    – Трохи більше, ніж за три тижні, Президент отримає конституційне право призначити нові вибори до парламенту. Але це не означає, що парламент має припинити свою роботу чи уряд – піти у відставку. Навпаки, влада має пам’ятати, що тепер кожен наш крок – під контролем виборців, – переконаний Віталій Іляшенко.

    Також він наголосив, що зараз – час не для емоційних рішень, а для конструктивної співпраці уряду з парламентом.

    – Перш ніж проводити парламентські вибори і змінювати уряд, ми повинні проголосувати за закон про люстрацію, зміну виборчого законодавства та інші необхідні закони, щоб перемогти у війні та подолати корупцію і кризу, – констатував нардеп від "УДАРу".

    Прес-служба народного депутата України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.