• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Позашляховики для батальйонів ТО

    Опубликовано: 2014-07-31 14:37:18

    Депутати Київради Максим Микитась та Ігор Кононенко передадуть автомобільну техніку батальйонам територіальної оборони, що беруть участь в бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції.

    Українським військовим потрібні повнопривідна автомобільна техніка високої прохідності по бездоріжжю, засоби зв’язку з високими технічними характеристиками, прилади нічного бачення високої якості, броньована техніка.

    Проте центральні органи влади не мають можливості в повній мірі профінансувати закупівлю зазначеної техніки через брак коштів. Відсутні кошти і в столичному бюджеті, дефіцит якого складає 3,5 мільярди гривень.

    Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» в особі Президента Максима Микитася, який водночас є депутатом Київради, та співголова депутатської фракції «УДАР-Солідарність» Ігор Кононенко за власні кошти та за фінансової підтримки будівельної корпорації «Укрбуд» та окремих інвестиційних фондів придбали десять повнопривідних позашляховиків для забезпечення потреб військових на загальну суму близько 3 мільйонів гривень. Сім автомобілів УАЗ та три ГАЗ «Садко» передадуть 12-му київському батальйону та батальйону «Айдар», які на даний момент несуть бойову службу в зоні АТО. Окрім того, бійцям будуть передані 60 наметів разом зі спальниками.

    В нинішній важкий для держави час кожен має зробити свій внесок у формування обороноздатної, сучасно оснащеної, дієвої армії і підтримати наших бійців, які зараз на передовій. В цьому запорука як перемоги у війні з сепаратистами та терористами, що захопили Схід, так і в збереженні незалежності та територіальної цілісності України в майбутньому. А також закликають колег з парламенту та місцевих рад інших регіонів долучитися до загальної справи наближення дати встановлення миру в країні. В Києві не лише чують Донбас, а й докладають максимальних зусиль для повернення миру в регіон.

    Наразі участь в АТО приймають близько 3,5 тисяч киян, що служать в підрозділах різного підпорядкування: Міністерства оборони, Національної гвардії, Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби, Служби безпеки, інших державних спеціальних служб.

    У заході візьмуть участь співголова фракції «УДАР-Солідарність» Ігор Кононенко, депутати Київради Максим Микитась, Олександр Харченко, військовий комісар м.Києва Володимир Кидонь.

    Час та місце проведення заходу: 1 серпня 2014 року (10.00-10.30) біля центрального входу до будинку Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36).

    Телефони для довідок: 050-867-78-01, 093-030-20-14

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.