• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення політичної партії «ВОЛЯ»

    Опубликовано: 2014-07-31 11:17:44

    Ми закликаємо об’єднатися! Це заклик до всіх тих, хто прагне нових і єдиних правил, чесної та прозорої політики, Держави в інтересах людей, а не чиновників та олігархів.

    Ми закликаємо об’єднатися для того, аби відстояти нову виборчу систему, яка б дозволила провести вибори в інтересах виборців, і відкрила можливість для українців чітко розуміти, за кого саме вони голосують.

    Ми пропонуємо об’єднатися на позачергових виборах до Верховної Ради усім тим політичним силам, які поділяють наше бачення реформ в Україні: очищення влади через люстрацію та реформу державної служби, створення сучасної та боєздатної армії за швейцарським зразком, появу якісного суспільного мовлення та забезпечення медіа-ринку, захист прав власності, демонополізація та деолігархізація економіки, створення незалежного суду, передача повноважень місцевим громадам та створення реального самоврядування.

    Першим кроком до об’єднання має стати наша спільна боротьба за нову виборчу систему!

    Партія «ВОЛЯ» підтримує проект Закону про вибори, який розроблений громадськими організаціями та передбачає пропорційну виборчу систему за відкритими списками. Такий підхід дасть можливість зменшити вплив великого капіталу та адміністративного ресурсу на результат волевиявлення народу, зняти частину політичної корупції, забезпечити прозорість виборчих списків.

    Ми також виступаємо за повернення виборчих блоків, які б дали можливість об’єднатися патріотичним та демократичним силам, та закликаємо сформувати такий виборчий блок задля практичного втілення тих ідей, які підтримали мільйони українців на Майдані. Весь наш досвід свідчить про те, що об’єднавшись, ми можемо протистояти системі грошей, корупції та сили.

    Зараз - час об’єднуватися та досягати мети: нової та успішної України!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.