• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інноваційний парк BIONIC Hill ініціює створення спеціальної тимчасової комісії Київради

    Опубликовано: 2014-07-30 14:48:28

    Інноваційний парк BIONIC Hill звертається до мера Києва Віталія Кличка з пропозицією створити спеціальну тимчасову комісію Київради за участі зацікавлених сторін для професійного, об’єктивного та неупередженого розгляду та врегулювання питань, пов’язаних з реалізацією проекту.

    «Сьогодні Київ як ніколи потребує інвестицій у розвиток міського господарства і соціальну сферу. Наповнити бюджет та залучити провідні світові компанії можна за рахунок створення в межах міста потужного хай-тек кластеру на кшталт Кремнієвої долини у США. Цей проектздатен змінитиекономічний ландшафт не лише столиці, але і усієї країни», - заявив президент BIONIC Hill Віктор Галасюк.

    У той самий час, за його словами,  «дехто через популістські необґрунтовані заяви щодо проекту намагається заробити собі дешевий політичний капітал. Це є неприпустимим, адже інвестор проекту чітко дотримується взятих на себе зобов’язань».

    Топ-менеджерзазначив, що інноваційний парк готовий сприяти залученню до роботи у комісії як власних фахівців, так і міжнародних експертів. Весною цього року мер Чикаго Рам Емануель підтримав BIONIC Hill та запросив команду проекту до співпраці.Одне місто Чикаго виробляє у рік високотехнологічної продукції на 60 мільярдів доларів США, що більше ніж український металургійний комплекс та сільськогосподарська галузь разом узяті.

    «Ми готові максимально сприяти роботі комісії, надати всі необхідні документи, у відкритому діалозі обговорити нагальні питання. Політичні ігри не повинні призводити до затримки реалізації великих інвестиційних проектів та паплюжити міжнародний імідж України. Політично ангажованими заявами питання залучення інвестицій, зайнятості населення та надходжень до бюджету не вирішують», - акцентував Віктор Галасюк.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.